BADANE PARAMETRY | MATRYCA | METODY |
---|---|---|
Zapewniamy konkurencyjne ceny. Stosujemy rabaty. Cenę uzgadniamy każdorazowo po omówieniu i zaaprobowaniu przez klienta zakresu badań. | ||
ZAWARTOŚĆ WODY/SUCHA MASA** | Pasze [AKREDYTACJA] | SOP M.011 na podstawie PN-ISO 6496:2002 i PN-ISO 712:2002 |
BIAŁKO** | Pasze [AKREDYTACJA] | Rozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał C lub SOP M.007a na podstawie PN-EN ISO 5983-2:20009 i PN-75/A-04018 |
TŁUSZCZ** | Pasze [AKREDYTACJA] | Rozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał H lub SOP M.013 na podstawie PN-ISO 6492:2005 |
WŁÓKNO SUROWE** | Pasze [AKREDYTACJA] | Rozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał III I lub SOP M.012 na podstawie PN-EN ISO 6865:2002 i PN-ISO 5498:1998 |
POPIÓŁ SUROWY** ; NIEROZPUSZCZALNY W HCL | Pasze [AKREDYTACJA] | Rozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał M; Rozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał N |
BEZAZOTOWE WYCIĄGOWE* | Pasze | – |
BIAŁKO WŁAŚCIWE i NPN (związki azotowe niebiałkowe) | Pasze | SOP M.030 |
FRAKCJE WŁÓKNA – NDF, ADF, ADL | Pasze | P 003 na podstawie PN-EN ISO 16472:2007 i 13906:2009 |
SKROBIA** ; CUKRY | Pasze [AKREDYTACJA] | Rozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał III L (akredytacja); Rozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał III J (akredytacja) lub SOP M.029 |
** Parametry mogą być również oznaczone metodą NIRS
Pamiętaj, jeśli zamówisz badania większej ilości próbek, uzyskasz dodatkowy rabat!
Zainteresowały Cię badania podstawowe pasz?