BADANE PARAMETRYMATRYCAMETODY
Zapewniamy konkurencyjne ceny. Stosujemy rabaty.
Cenę uzgadniamy każdorazowo po omówieniu i zaaprobowaniu przez klienta zakresu badań.
ZAWARTOŚĆ WODY/SUCHA MASA**Pasze [AKREDYTACJA]SOP M.011 na podstawie PN-ISO 6496:2002 i PN-ISO 712:2002
BIAŁKO**Pasze [AKREDYTACJA]Rozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał C
lub SOP M.007a na podstawie PN-EN ISO 5983-2:20009 i PN-75/A-04018
TŁUSZCZ**Pasze [AKREDYTACJA]Rozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał H
lub SOP M.013 na podstawie PN-ISO 6492:2005
WŁÓKNO SUROWE**Pasze [AKREDYTACJA]Rozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał III I
lub SOP M.012 na podstawie PN-EN ISO 6865:2002 i PN-ISO 5498:1998
POPIÓŁ SUROWY** ; NIEROZPUSZCZALNY W HCLPasze [AKREDYTACJA]Rozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał M;
Rozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał N
BEZAZOTOWE WYCIĄGOWE*Pasze
BIAŁKO WŁAŚCIWE i NPN (związki azotowe niebiałkowe)Pasze  SOP M.030
FRAKCJE WŁÓKNA – NDF, ADF, ADLPasze  P 003 na podstawie PN-EN ISO 16472:2007 i 13906:2009
SKROBIA** ; CUKRYPasze [AKREDYTACJA]Rozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał III L (akredytacja);
Rozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał III J (akredytacja)
lub SOP M.029
* Oblicza się na podstawie wyników innych analiz podstawowych
** Parametry mogą być również oznaczone metodą NIRS

Pamiętaj, jeśli zamówisz badania większej ilości próbek, uzyskasz dodatkowy rabat!

Zainteresowały Cię badania podstawowe pasz?