BADANE PARAMETRYMATRYCAMETODY
Zapewniamy konkurencyjne ceny. Stosujemy rabaty.
Cenę uzgadniamy każdorazowo po omówieniu i zaaprobowaniu przez klienta zakresu badań.
ZAWARTOŚĆ WODY/SUCHA MASAMleko i produkty mleczne, jaja
Mięso i produkty mięsne [AKREDYTACJA]
P 001;
AOAC Official Method 950.46 (akredytacja)
BIAŁKOProdukty rolniczo – żywnościowe
Mięso i produkty mięsne [AKREDYTACJA]
SOP M.007a na podstawie PN-EN ISO 5983-2:20009 i PN-75/A-04018; SOP M.007 (akredytacja)
TŁUSZCZMięso i produkty mięsne [AKREDYTACJA]SOP M.013a na podstawie PN-ISO 1444:2000;
AOAC Official Method 991.36 (akredytacja)
WŁÓKNO SUROWEProdukty rolno-spożywczeSOP M.012 na podstawie PN-EN ISO 6865:2002 i PN-ISO 5498:1998
POPIÓŁ SUROWYMięso i produkty mięsne [AKREDYTACJA]
Materiały roślinne i zwierzęce
AOAC Official Method 920.153 (akredytacja)
SOP M.014
BIAŁKO WŁAŚCIWE i NPN (związki azotowe niebiałkowe)Materiały rolno – spożywcze  SOP M.030
SKROBIAMateriały roślinneRozporządzenie Komisji (WE) nr 152/2009 zał III L;
lub SOP M.029

Pamiętaj, jeśli zamówisz badania większej ilości próbek, uzyskasz dodatkowy rabat!

Zainteresowały Cię badania podstawowe żywności i produktów pochodzenia zwierzęcego?