Przejdź do treści
Logo Centralnego Laboratorium IZ PIB
  • Strona główna
  • Usługi
  • O nas
  • Akredytacja
  • Publikacje
  • Kontakt
Logo Centralnego Laboratorium IZ PIB

Badania żywności i produktów pochodzenia zwierzęcego

Stosując klasyczne i nowoczesne metody nasze laboratorium może wykonać dla Ciebie badania fizykochemiczne żywności, określając parametry takie jak: tłuszcz, białko, wilgotność, sucha masa, witaminy A i E oraz minerały. Oznaczymy je w mięsie, rybach, mleku oraz innych produkty rolno-spożywczych.
Badania fizykochemiczne żywności pomogą Ci zweryfikować deklaracje producenta odnośnie właściwości oferowanych produktów. Jeśli sam zajmujesz się ich produkcją, przeprowadzone badania pozwolą utrzymać odpowiednią jakość na każdym etapie procesu.
Oddając próbki do naszego laboratorium masz pewność, że wędrują w dobre ręce. Nasi pracownicy regularnie prowadzą oznaczenia na potrzebny badań naukowych, dlatego badania fizykochemiczne żywności prowadzone są zawsze na najwyższym poziomie. Wiele z używanych metod posiada akredytację (ISO 17025). Stosujemy również zasady Dobrej Praktyki Laboratoryjnej.

Analiza kolagenu
Badania żywności i produktów pochodzenia zwierzęcego

Analiza kolagenu

Zobacz Analiza kolagenuKontynuuj

Analiza składników mineralnych
Analizy materiału biologicznego|Badania pasz|Badania żywności i produktów pochodzenia zwierzęcego

Analiza składników mineralnych

Zobacz Analiza składników mineralnychKontynuuj

Analiza cholesterolu
Badania żywności i produktów pochodzenia zwierzęcego

Analiza cholesterolu

Zobacz Analiza cholesteroluKontynuuj

Analiza glukozynolanów
Badania pasz|Badania żywności i produktów pochodzenia zwierzęcego

Analiza glukozynolanów

Zobacz Analiza glukozynolanówKontynuuj

Analiza tokoferoli i tokotrienoli
Badania pasz|Badania żywności i produktów pochodzenia zwierzęcego

Analiza tokoferoli i tokotrienoli

Zobacz Analiza tokoferoli i tokotrienoliKontynuuj

Analiza witamin A i E
Badania pasz|Badania żywności i produktów pochodzenia zwierzęcego

Analiza witamin A i E

Zobacz Analiza witamin A i EKontynuuj

Analiza kwasów tłuszczowych
Analizy materiału biologicznego|Badania pasz|Badania żywności i produktów pochodzenia zwierzęcego

Analiza kwasów tłuszczowych

Zobacz Analiza kwasów tłuszczowychKontynuuj

Analiza aminokwasów
Analizy materiału biologicznego|Badania pasz|Badania żywności i produktów pochodzenia zwierzęcego

Analiza aminokwasów

Zobacz Analiza aminokwasówKontynuuj

Analiza związków lotnych
Analizy materiału biologicznego|Badania pasz|Badania żywności i produktów pochodzenia zwierzęcego

Analiza związków lotnych

Zobacz Analiza związków lotnychKontynuuj

Analiza jodu
Analizy materiału biologicznego|Badania pasz|Badania żywności i produktów pochodzenia zwierzęcego

Analiza jodu

Zobacz Analiza joduKontynuuj

Nawigacja strony

1 2 Następna stronaNastępny

złóż zlecenie

Formularz zlecenia

Wypełnij formularz zlecenia lub skontaktuj się z nami, tel: 666 081 333 lub 666 081 354, e-mail: centralne.laboratorium@iz.edu.pl

Instrukcja

Przeczytaj Pobieranie prób i transport i prześlij próbkę lub przekaż osobiście na adres: Instytut Zootechniki – Centralne Laboratorium, ul. Jurajska 44, Aleksandrowice, 32-084 Morawica

Wyniki

Otrzymasz wyniki i fakturę do zapłacenia

Płatność

Zapłać

Centralne Laboratorium IZ PIB

ul. Jurajska 44, Aleksandrowice
32-084 Morawica

Logo IZ PIB

Instytut Zootechniki PIB

ul. Sarego 2
31-047 Kraków

+48 666 081 333
+48 666 081 354
centralne.laboratorium@iz.edu.pl

dr Krystyna Ślusarczyk (krystyna.slusarczyk@iz.edu.pl)
dr hab. inż. Robert Gąsior (robert.gasior@iz.edu.pl)

  • RODO
  • Deklaracja dostępności
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Usługi
  • O nas
  • Akredytacja
  • Publikacje
  • Kontakt
Szukaj
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaPolityka prywatności